Visie

Mensen komen naar mij toe als ze het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld met een negatief zelfbeeld, afhankelijkheid van middelen of ongezonde relaties. Of wanneer ze zich cynisch, hulpeloos of waardeloos voelen. Anderen lijden aan lichamelijk ongemak en pijn die artsen niet kunnen oplossen.

Onze vorm van therapie gaat hier effectief mee om. Maar meer nog dan dat bieden we een innerlijk pad naar diepe en duurzame ontwikkeling. Zodat jij de persoon kunt worden die je hoort te zijn, zodat je kunt leven vanuit jouw waarden en jouw kwaliteiten en schoonheid in de wereld kunt brengen.

Bij aanvang van de therapie weten mijn cliënten nog niet dat dit mogelijk is. Omdat ik dat wel in ze zie, geloof ik dat mijn cliënten voorbij hun pijn kunnen komen. Ik begeleid ze naar die plek van binnen waar ze kunnen genezen en ontwaken, zodat ze een gelukkig en vervullend leven kunnen leiden.

Het onder ogen zien van de bron van je emotionele pijn is niet eenvoudig. Het vergt moed, wil en doorzettingsvermogen. En een sprong in het diepe, om je aan een proces te wijden terwijl je je op een plek bevindt waar je het niet weet. Het is mijn taak om je een veilige en bemoedigende omgeving te bieden waarin je dat kunt doen, zodat je je innerlijke pad kunt verkennen.

Branka-van-Roon