Personal Foundations versnelt je groei. Het is een manier om alles los te laten wat jou niet langer dient en om jouw goedheid en schoonheid in de wereld te brengen. Daarmee is het de hoeksteen van jouw persoonlijk leiderschap.

Sprookjes bos

Personal Foundations versnelt je groei. Het is een manier om alles los te laten wat jou niet langer dient en om jouw goedheid en schoonheid in de wereld te brengen. Daarmee is het de hoeksteen van jouw persoonlijk leiderschap.

Sprookjes bos
  • Privéprogramma van 10-12 dagen.

  • Combineert instrumenten uit verschillende therapeutische en ontwikkelingsdisciplines
  • Zet je werkelijke waarden, talenten en behoeften centraal in je leven
  • Effectieve aanpak waarbij lichaam, geest en hart worden aangesproken

  • Leef met meer vitaliteit, doelgerichtheid, intimiteit en authenticiteit
  • Ontdek en realiseer je verborgen potentieel

Wanneer investeren in jouw persoonlijk leiderschap?

Als je het gevoel hebt vast te zitten in een relatie die niet werkt of een carrière die niet past. Of wanneer je gebukt gaat onder lastige gevoelens of een negatief zelfbeeld. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet verbonden bent met jezelf en de wereld om je heen. Of wanneer je beperkte keuzemogelijkheden hebt en je vitaliteit afneemt.

Vaak verergert de manier waarop we met deze problemen omgaan – b.v. emotioneel terugtrekken of afhankelijkheid van middelen – onze problemen alleen maar. Niet omdat er iets mis met ons is, maar omdat we lessen uit onze kindertijd herhalen.

Fundamentele lessen over onze waarden, grenzen, gevoelens en veiligheid. Of lessen over gehechtheid, bevestiging en jouw plek in de wereld. We herhalen deze lessen op volwassen leeftijd, b.v. in onze relaties en ouderschap.

Wat is het doel van Personal Foundations?

Personal Foundations helpt je deze patronen te doorbreken door ze bij de wortel aan te pakken en te vervangen door gezonde alternatieven.

Contactformulier

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”false” /]

Contactformulier

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”false” /]

Door veiligheid, eigenwaarde en zelfzorg in jezelf te verankeren. En door gebruik te maken van de wijsheid en kracht die je in je hebt. Dit geeft je de innerlijke vrijheid om te leven in lijn met je gevoelens, waarden en behoeften. Om diepgaande en intieme relaties op te bouwen. Om een betekenisvolle carrière te hebben en je kinderen gezonder op te voeden.

Hoe ziet Personal Foundations eruit?

Om dit te bereiken combineert Personal Foundations het beste van verschillende therapeutische en zelfontwikkelingspraktijken in een privéprogramma van 10-12 dagen. Je wordt begeleid door een ervaren therapeute in een comfortabele en veilige omgeving.

Personal Foundations is flexibel. Elke dag begint om 09.00 uur en eindigt rond 15.00 uur, maar halve dagen zijn ook een optie. Je kunt op elk moment beginnen en het programma in je eigen tempo voltooien.

Veel mensen kiezen ervoor om eens in de twee tot drie weken langs te komen, anderen willen een intensievere aanpak door een paar dagen achter elkaar te doen. Het programma kan worden gevolgd in Nederland, dichtbij Amsterdam, of in het Verenigd Koninkrijk, in Surrey.

Blok 1:

2 dagen

We beginnen ons proces met een diepgaande blik op jouw leven en hoe het jou heeft gevormd. We doorlopen grondig je persoonlijke voorgeschiedenis en kijken hoe je gezin, school en cultuur je vormden. Ook identificeren we je MBTI en Enneagram persoonlijkheidstypes, twee krachtige instrumenten voor zelfinzicht.

Aan het einde van blok 1 ken je de ervaringen en patronen die je leven beheersen en hoe je je vervolgens staande hield in een situatie die niet altijd natuurlijk aanvoelde. Bijvoorbeeld in hoe je grenzen stelt, je behoeften vervult, met conflicten omgaat, emoties uitdrukt, doelen nastreeft en met mensen omgaat. Meer zelfkennis geeft kracht en schept ruimte voor betere keuzes.

Blok 2:

8 dagen

In dit blok werken we aan de patronen en emotionele lasten die in Blok 1 zijn geïdentificeerd. We gebruiken effectieve hulpmiddelen uit verschillende disciplines, met de nadruk op lichaamswerk en je emoties. Dit betekent dat we niet alleen maar praten en analyseren, maar dat we tot de werkelijke bron komen van de problemen waar je last van hebt.

En in plaats van één enkel probleem aan te pakken – bijvoorbeeld depressie, verslaving of burn-out – kijken we hoe alles in onderling verband staat met elkaar. Door oude wonden te helen en oude lasten los te laten, neemt je vitaliteit en veerkracht toe. Het maakt je ook duidelijker wie je werkelijk bent, wat je echt wilt en welke aspecten van jezelf je graag zou willen ontwikkelen.

Gaandeweg zullen veel dingen in je leven veranderen, in een verantwoord tempo waardoor je je buitenwereld kunt aanpassen aan je binnenwereld. Wij helpen je om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Blok 3:

2 dagen (optioneel)

Dit laatste blok is optioneel en volgt op blok 2. Hierin kijken we vooruit, hoe jij jouw toekomst vorm wilt geven. De manier waarop wij dat doen is afhankelijk van jouw behoeften, dromen en ambities, die tegen die tijd vrijer zullen zijn van oude patronen.

Sommige cliënten willen hun relaties opnieuw vormgeven of vragen zich af wat voor soort ouder of persoon ze willen worden. Anderen willen werken aan hun persoonlijke missie, visie en hoger doel, of onderzoeken hoe zij hun carrière of onderneming een boost kunnen geven.

Ook maken we een routekaart voor de komende jaren. Jouw waarden, talenten en behoeften staan hierbij centraal. Dit wijst je de weg naar een process van verdere ontwikkeling.

We merken dat de veranderingen die tijdens het programma worden bereikt, blijvend zijn. Maar het leven gaat door en we evolueren, en sommige klanten komen af en toe terug om aan nieuwe dingen te werken. Onze deur staat altijd open.

Denkt je dat Personal Foundations iets voor jou zou kunnen zijn?

Ben je nieuwsgierig naar het Personal Foundations programma, dan is de volgende stap een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Branka van Roon. Zij beantwoordt graag je vragen en helpt je beslissen of Personal Foundation in deze fase geschikt voor je is. Ook komen financiële en logistieke kwesties aan bod. Hieronder kun je zelf een online of face-to-face kennismaking boeken.