Body Freedom herstelt de natuurlijke veerkracht en balans van je lichaam en biedt een blijvende oplossing voor onverklaarbare mentale en fysieke klachten.

Boom in het bos

Body Freedom herstelt de natuurlijke veerkracht en balans van je lichaam en biedt een blijvende oplossing voor onverklaarbare mentale en fysieke klachten.

Boom in het bos
 • Privéprogramma van 10-12 dagen.

 • Pakt de oorzaak van onverklaarde symptomen aan
 • Ontdek en realiseer je verborgen potentieel

 • Zet je werkelijke waarden, talenten en behoeften centraal in je leven
 • Herstel het natuurlijke regulerende vermogen van je lichaam

Wanneer is het tijd voor Body Freedom?

 • Onverwachte lichamelijke sensaties, zoals je overweldigd voelen, zwaarte of zwakte
 • (Chronische) pijn
 • Lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, misselijkheid, gewrichtspijn of buikpijn
 • Chronische ziekten zoals chronische vermoeidheid, (chronische bekken)pijn en fibromyalgie
 • Emotioneel eten of gebruik van middelen in tijden van stress;
 • Je opgebrand, depressief, gestrest of angstig voelen.
 • OCD

Wat veroorzaakt mijn symptomen?

Het kan zijn dat medische tests geen fysiek bewijs hebben opgeleverd van enige stoornis of schade aan het zenuwstelsel. Artsen zijn er ook niet in geslaagd een diagnose of medische oplossing te bieden.

Contactformulier

Naam(Vereist)

In onze ervaring worden de klachten die je ervaart veroorzaakt door negatieve levensgebeurtenissen uit het verleden en/of de stress van het dagelijks leven. Voor velen zijn het gebeurtenissen uit de kindertijd. Maar ook een miskraam, een auto-ongeluk of het verlies van een huwelijk kunnen de bron vormen van dit soort ervaringen. Het kan ook een medische procedure zijn die u net heeft ondergaan. Sommige mensen noemen dat trauma.

Dit heeft niets te maken met persoonlijke zwakte of een karakterfout. Het is simpelweg een gevolg van een disbalans in je zenuwstelsel. Eén die een impact heeft op je lichaam en geest, en de fundamenten van je welzijn, je zelfgevoel, je veerkracht en je vermogen om verbinding te maken met anderen ondermijnt.

Vaak is de onderliggende reden voor uw symptomen onopgeloste stressreacties uit de vroege kinderjaren die ooit ter bescherming van je werden geactiveerd. Deze aanhoudende ‘spoken’ kunnen nog steeds een krachtige invloed hebben op je emoties, reacties, gedrag en keuzes.

Wat kan ik er aan doen?

Door de bron van uw stress, angst of overweldiging aan te pakken, kun je van je symptomen afkomen en de regie over je leven pakken.

Bij het aanpakken van je symptomen is het belangrijk om te kijken naar het verhaal dat je lichaam en geest vertellen. Ons genezingsproces richt zich op de oorzaak van onverklaarbare symptomen waar stress en angst u mee hebben achtergelaten.

Onze benadering is gebaseerd op het gelijktijdig werken met je lichamelijke gewaarwordingen en je negatieve overtuigingen en emoties om de natuurlijke regulerende kracht van je lichaam en geest te herstellen. Deze aanpak is gedegen, persoonlijk en effectief. Het vereist 12 dagen één-op-één werk.

Blok 1:

2 dagen

We beginnen met een grondige inventarisatie van uw levensreis, de mensen die je hebben gevormd, je symptomen en je dagelijkse uitdagingen. Hiermee worden de beperkende patronen en emotionele lasten geïdentificeerd die aan de basis liggen van je symptomen.

We identificeren ook je MBTI en Enneagram persoonlijkheidstypes, die je laten zien wanneer je op je best bent en welke emotionele verdedigingsstrategieën je gebruikt om je te beschermen tegen stressvolle situaties.

Verder bereiden we je voor op het maken van een diepe verbinding met je lichaam door je af te stemmen op je lichaamsgewaarwordingen, door aandacht te besteden aan je lichaamsgrenzen en door de waarde van aarden en centreren te ervaren. Op deze manier kan je lichaam je ongewenste symptoom(en) ‘ontvriezen’.

Blok 2:

8 dagen

In dit blok gaan we in op de innerlijke patronen die ten grondslag liggen aan jouw klachten. Dat doen we zowel op het niveau van lichamelijke sensaties als op het niveau van jouw emoties; een krachtige combinatie die centraal staat in onze aanpak.

We volgen lichaamssensaties die je helpen om niet langer vast te zitten in een specifiek symptoom en gebruiken die om op een zachte manier de normale werking van je zenuwstelsel te herstellen.

Tegelijkertijd besteden we aandacht aan de emotionele patronen die je tegenhouden omdat ze kunnen leiden tot angst, depressie en moeilijke gevoelens, zoals schaamte of niet goed genoeg zijn. We genezen ze met behulp van hulpmiddelen uit enkele van ’s werelds beste genezings- en ontwikkelingstradities.

Naarmate je vordert, zul je geleidelijk ervaren dat je klachten vervagen, dat je meer vitaliteit, vreugde en veerkracht in je leven hebt. Je lichaam en geest zullen geleidelijk hun natuurlijke evenwicht en gereguleerde toestand herstellen, en je zult meer innerlijke kracht en gemoedsrust voelen.

Wij bevrijden je van dat deel van jezelf waarin je vastzit en herstellen het vertrouwen in je eigen kunnen en talenten. Je ontwikkelt moed, helderheid en vertrouwen om jezelf in de wereld te brengen.

Je zult duidelijker worden over wat je echt wilt in het leven en hoogstwaarschijnlijk potentieel ontdekken waarvan je niet wist dat je het had. Kortom: je komt steeds meer in contact met de kern van jezelf.

Deze innerlijke veranderingen en de genezing van je ongewenste symptomen op een diep niveau zullen van invloed zijn op de manier waarop je jezelf behandelt, met anderen omgaat en doelen nastreeft.

Blok 3:

1-2 dagen (optioneel)

Naarmate je symptomen afnemen, word je beloond met energie en ruimte voor een nieuw soort leven waarin je je zich richt op innerlijke groei, professionele ontwikkeling, gezonde relaties en een meer waardengedreven leven.

In dit blok onderzoek je de relaties die je wilt hebben, of de ouder of persoon die je wilt zijn. Je ontdekt ook je ware waarden, talenten en behoeften en bepaalt hoe je daar ruimte voor gaat maken.

In dit blok maken we ook een routekaart van de toekomst en identificeren we praktische stappen om jouw doelen te realiseren. Sommige cliënten werken aan hun persoonlijke missie, visie en hoger doel. Anderen bepalen welke doelen ze willen nastreven en welke delen van hun leven ze willen transformeren.

Vrij van ongewenste symptomen en emotionele patronen die je tegenhouden, zal dit blok je een sterke basis geven voor de komende jaren.

Hoe werkt Body Freedom?

Body Freedom omvat 10-12 volle dagen. Je bepaalt zelf het tempo waarin je het programma afrondt. Veel mensen kiezen ervoor om eens in de twee tot drie weken langs te komen. Hierdoor kun je je verplichtingen thuis en op het werk nakomen en blijft er voldoende tijd over om deze te verwerken. In dit tempo duurt het programma een paar maanden.

Anderen doen liever een intensive. In dit geval verdelen we het curriculum in periodes van meerdere dagen met twee tot drie maanden tussen periodes om te integreren. Alhoewel intens en veeleisend, hebben eerdere klanten gemeld dat dit schema een geweldige, transformerende ervaring is.

Het programma kan worden gevolgd in Heemstede, of in het Verenigd Koninkrijk, in Surrey.

Nieuwsgierig?

Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij, zodat je kunt besluiten of dit programma echt iets voor je is. Ik neem de tijd om je te leren kennen, al je vragen te beantwoorden en om te kijken of de ‘klik’ er is. Gebruik onderstaande knop om een kennismaking te boeken of gebruik het contactformulier om ons een bericht te sturen.